Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Toszkán ragu

Toszkán ragu
Toszkán ragu
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük az olaszos ízvilágot. Az interneten találtam ezt a receptet, és kicsit átalakítottam a saját ízlésünk szerint. Köretként kifőtt tészta illik hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kis kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk feldarabolt csirkehúst.
  2. Hozzáadjuk a fokhagymát és a pirospaprikával. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk.
  3. Pár percig kevergetve pároljuk, majd belekeverjük a paradicsompürét és az oregánót.
  4. Tovább főzzük, majd a hozzáöntjük a tejszínt és a citromlevet. Közepes lángon forraljuk össze az egészet. Kifőtt tésztával találjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 10 626
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Audrey89

Mióta szakács: 2015.12.03.
16 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás csirke paradicsomszószban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

248
olívaolaj 1 ek
csirkemell filé 30 dkg
csiperkegomba 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
fűszerpaprika 1 teáskanál
oregánó 3 teáskanál
sűrített paradicsom 30 dkg
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 ek