Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tortellini bazsalikomos zöldborsópürével

Tortellini bazsalikomos zöldborsópürével
Tortellini bazsalikomos zöldborsópürével
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kevés időm volt az ebédfőzésre, elővettem egy zacskós tortellinit, de kicsit érdekesebbé akartam tenni. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót egy kevés vajon fedő alatt lassan megpároljuk, pici só és cseppnyi cukor hozzáadásával. Magas falú edénybe töltjük, hozzáadjuk a joghurtot, és botmixerrel pürésítjük. Kicsit még megsózzuk. Átkanalazzuk egy serpenyőbe.
  2. A petrezselymet felaprítjuk, a bazsalikomleveleket apróra összetépjük, és zöldborsópüréhez keverjük. Az egészet összemelegítjük.
  3. Közben az előírás szerint megfőzzük a tortellinit. Leszűrjük, lecsepegtetjük, hozzákeverjük a serpenyőben lévő zöld püréhez.
  4. Tálaláskor kevés parmezánt reszelünk rá.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 320
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
266 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsós tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

757
sajtos tortellini 30 dkg
vaj 1 ek
zöldborsó 20 dkg
bazsalikom 1 marék
joghurt 2 dl
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
parmezán sajt 5 dkg