Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas rántotta 3. - chilis

Tonhalas rántotta 3. - chilis
Tonhalas rántotta 3. - chilis
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért szoktam az olajat leszűrni a tonhalról, mert nem szeretjük, ha túl olajos. Így az én kis gyenge gyomromnak is megfelel.
Aki nem szereti csípőset, az ne tegyen bele chilit.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Reggelire egy bögre teával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon a kockára vágott vöröshagymát megpároljuk.
  2. A tojásokat sóval, borssal, a tejföllel, a lestyánnal jól felverjük.
  3. Közben a tonhalról leszűrjük az olajat.
  4. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, és a vöröshagymához adjuk.
  5. Beletesszük a tonhalat, kicsit átforgatjuk, és ráöntjük a felvert tojást.
  6. Ízlés szerint megsütjük, mint egy sima rántottát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 566
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hoprik ferencné

Mióta szakács: 2011.03.31.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

tonhalas omlett, tojásrántotta tonhallal és chilivel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

339
tonhalkonzerv 70 g
tojás 4 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
tejföl 2 ek
olívaolaj 2 ek
chili 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lestyán 0.5 teáskanál