r
Nosalty Logó

Tonhalas rakott tészta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Bridget
Tonhalas rakott tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 806 kcal
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2416 kcal
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 253 kcal
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1665.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    281 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    592 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    462 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14629 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 806 kcal
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.4 g

Zsír

  • Összesen
    56.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4996.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    398 mg
  • Kálcium
    844 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    359 mg
  • Foszfor
    1775 mg
  • Nátrium
    1583 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    345 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    466 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    451 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1011 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    350 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    1387 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    43888 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 2416 kcal
  • 14% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4634 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A vöröshagymát apóra vágjuk, megdinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a tonhalkonzervet (olaj nélkül).
  4. Beletesszük a paradicsompürét is, aketchupot, a citromot és a fokhagymát.Kb. 0,5 – 1 dl vizet adunk hozzá, hogy szósz sűrűségű legyen.
  5. Ízesítjük sóval, borssal, oreganóval, kakukkfűvel. Pár percig összefőzzük.
  6. Egy jénaiba összekeverjük a tésztát a szósszal, reszelt sajtot teszünk rá, és aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Receptkönyvben: 254
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 21054
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 20.

Ajánló

Aki a tonhalat szereti.... :D

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Bridget 16 recept

Többször elkészítettem már, mindig nagy sikerrel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...