Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas chilis bab

Tonhalas chilis bab
Tonhalas chilis bab
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A chilis bab újragondolt verziója, igazi húsz perc alatt összedobható konzervkaja, ami azonban nagyon finom, és tökéletes választás last minute ebédnek vagy vacsorának. Halimádók előnyben!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat lábasba tesszük, és picit lepirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a babot, a kukoricát, a babérleveleket, a zöldségleveskockát, a csilipaprikát és a paradicsompürét, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és köménnyel.
  3. Attól függően, mennyire szeretjük a csípőset, meglocsoljuk tabasco szósszal és chiliszósszal, majd felforraljuk, és már tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 849
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
51 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: mexikói
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chilis bab másként, tonhalas-paradicsomos bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

784
tonhalkonzerv 300 g
vörösbab 400 g
csemegekukorica 300 g
paradicsomszósz 500 ml
chili 1 db
tabasco szósz 2 teáskanál
chiliszósz 1 teáskanál
babérlevél 4 db
leveskocka 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál