r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 4.

Csiki Piroska
Töltött csirkecomb 4.
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

694
Kalória
35.9g
Fehérje
17g
Szénhidrát
52.4g
Zsír
176.2g
Víz
423.8g
Koleszterin
1.4g
Élelmi rost
4.9g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 694 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2774 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 151 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    424 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1007.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    390 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    176.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    472 micro
Összesen 694 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.7 g

Zsír

  • Összesen
    209.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1695 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4031.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    595 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    1560 mg
  • Nátrium
    1443 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    68 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    704.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    646 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    286 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    269 micro
  • Kolin:
    1196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    644 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1887 micro
Összesen 2774 kcal
  • 13% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    38.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 151 kcal

Elkészítés

  1. A töltelékhez először a kenyérszeleteket a tejben megáztatjuk, majd kicsavarjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olajban kissé megdinszteljük, hozzáadjuk a kicsavart kenyeret, a három nyers tojást, a fűszereket, kivéve a paprikát. Végül óvatosan hozzávegyítjük a kockára vágott kemény tojásokat is.
  3. A megtisztított, megmosott csirkecombokon a bőrt óvatosan felfejtjük, vastagabb cérnával körbevarrjuk, és csak akkora rést hagyunk, ahol megtöltjük.
  4. Miután megtöltöttük a combokat, bevarrjuk a rést, megkenjük olajjal, és megszórjuk pirospaprikával.
  5. A tepsibe a hús alá olajat és kevés vizet öntünk, lefedjük alufóliával, és 40-50 percig sütjük a lerben.
  6. Szúrópróbát végzünk. Ha megsült, levesszük a fóliát, meglocsoljuk a tepsiben lévő szafttal, és még 5 percig hagyjuk szépen megpirulni.
  7. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  8. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 50 p
  • Sütés ideje: 60 p
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Ebben az esetben a combokat kicsontoztam, így mutatósabb, de elég macerás. Ha vendéget várunk, megéri az időráfordítást.

További receptek

Stroganoff bélszín

A Stroganoff igazi klasszikus, az ünnepi szezonban pedig talán az is belefér, hogy hagyományos módon, bélszínből készítsük el. A gombás hús nem véletlenül sokak kedvence, hiszen ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...