Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojással töltött fasírt krumplipürével

Tojással töltött fasírt krumplipürével
Tojással töltött fasírt krumplipürével
75 perc / előkészület: 40 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Receptgyűjtés Klub oldalon akadtam erre a receptre, amit Bérciné Ili töltött fel.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fasírtot a szokásos módon elkészítjük.A megpucolt főtt tojásokat beburkoljuk a fasírt alappal, és süni formát alakítunk ki belőle. Egész borsok lesznek a szemeik és az orruk.:)
  2. A száraz spagettit eldaraboljuk, és beleszurkáljuk a fasírtba (ezek lesznek a süni tüskéi).
  3. Kiolajozott tepsibe tesszük őket, és pirulásig sütjük.
  4. A krumplit megpucoljuk, feldaraboljuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  5. A medvehagymát (fagyasztóból) felaprítjuk, a tejföllel együtt a krumplihoz keverjük, és jól összedolgozzuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 866
elküldve: 9
receptkönyvben: 134
elkészítve: 0/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1061 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sünifasírt medvehagymás burgonyapürével, süni alakú fasírtgolyó, fasírt krumplipürével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

931
főtt tojás 8 db
darált sertéshús 50 dkg
tojás 2 db
kenyér 2 szelet
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes fej
zsemlemorzsa 10 dkg
finomliszt 2 evőkanál
burgonya 1 kg
medvehagyma 0.25 csokor
tejföl 175 g
spagetti tészta 3 dkg
fekete bors 6 szem
napraforgó olaj 1 ek