Nosalty Logó

Tócsni lasagne módra

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tócsni lasagne módra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 617 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2463 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 165 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1091.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    227 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    221 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 617 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.2 g

Zsír

  • Összesen
    118.9 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    798 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4366.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    185 mg
  • Kálcium
    910 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1951 mg
  • Nátrium
    1069 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    168.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    884 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    495 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    190 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    698 mg
  • Retinol - A vitamin:
    493 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    534 micro
Összesen 2463 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 165 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megpucoljuk,és nyersen lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, lisztet, sót, borsot, a megpucolt,apróra vágott fokhagymát, és jól összekeverjük.
  3. A darált húst olajon megpároljukkb.10 percig,felöntjük 2 dl vízzel,hozzáadjuk a milánói alapot,és forralásig főzzük.
  4. Egy tepsit kiolajozunk, lerakunk egy sort tócsnit, ráteszünk egy sor milánói darált húsos alapot és ígytovább, még el nem fogy.
  5. A tetejére a sajtokat lereszeljük,és rászórjuk.
  6. Sütőben készre sütjük kb.70 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6151
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 26.

Ajánló

Tócsni rajongóknak!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Én és a családom nagy tócsni imádó. Ebben a formában most csináltam először, de nagyon finom, gyorsan kész van.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Köszönöm, mentettem. :)

Törölt felhasználó

Én is köszönöm. Jó egézséget. ÜDV

Törölt felhasználó

ez, tetszik, el is készítem ha jönnek az unokák :D:D

Törölt felhasználó

Finom egyszer? ,gyors. Egézségetekre. ÜDV

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy mítosz dőlt meg – nem a stressz okozza a...

Ha éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.