Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztafelfújt gazdagon

Tésztafelfújt gazdagon
Tésztafelfújt gazdagon
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a tarjával és gombával felturbózott tésztafelfújt nem csak eszméletlenül finom, hanem könnyedén elkészíthető és laktató is, ráadásul szabadon variálhatjuk az összetevőket, attól függően, mi van a hűtőnkben.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. A vajon párolni kezdjük a gombát, sózzuk-borsozzuk, majd nagyjából félidőnél hozzádobjuk a felkarikázott újhagymát is.
  3. Egy nagy tálban összekeverjük a tojást, a habtejszínt, a tejfölt. Sózzuk-borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockázott tarját, a reszelt sajt felét és az újhagymás gombát.
  4. Egy nagy hőálló tepsit kivajazunk, és beleöntjük a leszűrt tésztát, majd rákanalazzuk a tejfölös-húsos-zöldséges keveréket, és alaposan összeforgatjuk.
  5. A tetejét megszórjuk a reszelt sajt másik felével. 180°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 2400 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 654
elküldve: 1
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
953 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: felfújtak
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sós felfújt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

603
fusilli tészta 25 dkg
vaj 2 ek
csiperkegomba 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
újhagyma 4 db
tojás 2 db
habtejszín 2 dl
tejföl 3 dl
füstölt-főtt tarja 20 dkg
sajt 20 dkg