Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes pulykacsíkok háromszínű paprikával

Tejszínes pulykacsíkok háromszínű paprikával
Tejszínes pulykacsíkok háromszínű paprikával
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept az egyik kedvencem. Egy speciális főzőrendszerhez íródott, de hagyományosan is elkészíthető így, ahogy a receptben leírtam. Én gyorsfőzővel csináltam így a parika nem maradt ropogós, de aki szereti készítse úgy, hogy csak egy kevés ideig párolja a hússal.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Párolt rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felcsíkozzuk, a hagymát apróra vágjuk.
  2. A hagymát kevés olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, fűszerezzük.
  3. Majdnem puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát és a felcsíkozott paprikát.
  4. A tejszínt elkeverjük a liszttel, és hozzáöntjük.
  5. Egyszer még hagyjuk felfőni, és kész.
  6. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 691
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Bogi   :o)

Mióta szakács: 2010.03.04.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás tejszínes pulyka, sokszínű pulykafalatok, tejszínes pulykamell paprikával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

438
pulykamell 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
főzőtejszín 500 ml
finomliszt 2 csapott ek
gomba 20 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek