Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-kekszes ribizli

Tejszínes-kekszes ribizli
Tejszínes-kekszes ribizli
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tortámból kimaradt 30 dkg ribizli, és semmi kedvemre való receptet nem találtam, úgyhogy összedobtam ezt a kis hűsítő édességet, ami nem is olyan édes, mert nem tettem bele cukrot.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd elkeverjük benne a ribizlit.
  2. Kis poharakba vagy tálkákba teszünk egy réteg krémet, arra pedig egy réteg háztartási kekszet tördelünk.
  3. Ezután ismét krém következik.
  4. Addig ismételjük a rétegezést, amíg tele nem lesz a tálka, ügyelve arra, hogy a tetejére krém kerüljön.
  5. Étcsokit gőz fölött megolvasztunk, és csigavonalban a tetejére csorgatjuk.
  6. 3 órára vagy pedig egy egész éjszakára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 019
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

*geo*

Mióta szakács: 2012.03.07.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ribizlis pohárkém, tejszínes ribizlikrém, gyümölcskrém kekszdarabkákkal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

710
piros ribizli 30 dkg
habtejszín 5 dl
háztartási keksz 500 g
étcsokoládé 100 g