Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-halas tészta

Tejszínes-halas tészta
Tejszínes-halas tészta
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyorsan kellett a páromnak vacsorát készíteni, de csak sült halat és tejszínt találtam a hűtőben. Ez lett belőle :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a tésztát főni, addig elkészítjük a mártást.
  2. A halfilét kézzel apróra tépkedjük, megpróbáljuk eltávolítani a legapróbb szálkákat is. Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk. Az olívaolajra dobjuk előbb az újhagymát, mikor kicsit megfonnyadt, mehet utána a fokhagyma is. Mikor megérezzük az illatát, hozzáadjuk a haldarabokat, és ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Összeforraljuk.
  3. Ha a tészta elkészült, leszűrjük, összekeverjük a mártással. Ha a tészta túl sok mártást szívna magába, tehetünk még bele a tészta főzővizéből.
  4. Petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 600
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

A tetovált lány

Mióta szakács: 2013.08.29.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
receptverseny: Pasta al dente - receptverseny a Barillával!
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült halas tészta tejszínnel, tejszínes sült halas tészta, tészta tejszínes halas mártással

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

480
hal 20 dkg
habtejszín 3 dl
újhagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kagylótészta 20 dkg
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 1 ek