Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes hagymás-gombás húscsíkok

Tejszínes hagymás-gombás húscsíkok
Tejszínes hagymás-gombás húscsíkok
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hússzeleteket panírozhatjuk tojással és zsemlemorzsával. A tejszínt pedig lehet egy kis fehérborral vegyíteni és majorannával ízesíteni. Rizzsel vagy feherkenyerrel talalni.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy fehér kenyérrel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk lisztbe.
  2. 2 ek olajat forrosítsunk fel és süssük meg a húsokat. Majd hagyjuk hűlni és vágjuk 1-1,5 cm csíkokra, rendezzük el egy tűzálló tál alján.
  3. Forrosítunk fel 1 ek olajat és a hagymaszeleteket pároljuk üvegesre.
  4. A maradék olajon pedig süssük meg a gombát. Vegyítsük össze a hagymát a gombával és osszuk el a húsra.
  5. A tejszínt keverjük össze a curryvel és öntsük az egész tetejére.
  6. Fedjük le alufóliával és tegyük egy éjszakára a hűtőszekrénybe.
  7. Melegítsük a sütőt 200 fokra. A sajtot szórjuk a tetejére.
  8. Kb. 30 percig süssük és 5 percet még a kikapcsolt sütőben pihentessük.

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 964
elküldve: 0
receptkönyvben: 316
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

654
vöröshagyma 1 közepes fej
gomba 20 dkg
sertéshús 60 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
finomliszt 3 evőkanál
napraforgó olaj 4 ek
főzőtejszín 3 dl
curry paszta 1 ek
sajt 20 dkg