r
Nosalty Logó

Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 560 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2236 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1489.1 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    253 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    650 mg
  • Nátrium
    398 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    468.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    222 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 560 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.8 g

Zsír

  • Összesen
    109 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5956.3 g
  • Cink
    143 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    1011 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    472 mg
  • Foszfor
    2599 mg
  • Nátrium
    1590 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1872.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    889 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    323 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    538 micro
  • Kolin:
    608 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 2236 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Cink

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket kevés olajon átpirítjuk, majd félretesszük.
  2. A serpenyőbe dobjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és az apróra morzsolt gorgonzolát. Összefőzzük, óvatosan visszarakjuk bele a halfiléket és frissen vágott kaporral fűszerezzük.
  3. A kisebb méretű újburgonyákat egészben megsütjük, majd tálalás előtt egy felhevített serpenyőben egy kevés zsiradékon a fűszerkeverékkel megszórva hirtelen átpirítjuk. Így nagyon finom ropogós lesz.
  4. Frissen tálaljuk és azonnal fogyasszuk!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 143
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 4296
  • Feltöltés dátuma: 2022. április 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek