Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejmentes tofus-eperhabos zabkása

Tejmentes tofus-eperhabos zabkása
Tejmentes tofus-eperhabos zabkása
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a nasit akkor készítem, amikor már tej és joghurt túladagolásom van.:-D

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zabpelyhet mérjük ki egy mikrózható tálba, adjuk hozzá a sót, a fahéjat és a cukor felét. Tegyük be a mikróba, és forraljuk fel, majd fedjük le, amíg elkészítjük a tofus-epres habot.
  2. Turmixgépbe tegyük bele az epret (én jegesen teszem bele, így olyan lesz mint a fagyi), szórjuk meg cukorral, és limelével öntsük nyakon. Adjuk hozzá a tofut is. Turmixoljuk össze.
  3. A tál aljába tegyük a zabkását, majd a tetejére öntsük rá a tofus epret. Együk meg, amíg hűsít :-D

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 669
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

PeZsuRi

Mióta szakács: 2014.06.24.
136 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres zabkása, tofukása zabpehellyel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

382
zabpehely 30 g
1 késhegynyi
erythritol 2 ek
fahéj 1 kávéskanál
víz 60 g
eper 150 g
tofu 150 g
limelé 0.5 lime-ból nyert