Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sertéscomb fokhagymásan

Tejfölös sertéscomb fokhagymásan
Tejfölös sertéscomb fokhagymásan
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis kísérletezés eredménye. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot és a vöröshagymát megpucoljuk, majd kockázzuk.
  2. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd amikor már szép aranybarna, a húst is megpirítjuk rajta.
  3. A fűszereket egy tálban kikeverjük, majd a húsra öntjük, és fedő alatt 2-3 dl vízzel puhára főzzük.
  4. Amikor a hús elkészült, a tejfölből és a lisztből habarást készítünk, majd behabarjuk az ételt.
  5. Nokedlival, tésztával, rizzsel kitűnő.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 17 358
elküldve: 12
receptkönyvben: 270
elkészítve: 10/22
Facebookon megjelent: -

szakács

salty94

Mióta szakács: 2012.06.06.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös tokány, fűszeres-tejfölös sertéshús, sertéscomb tejfölös szószban

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gigi1
Gigi1 Sat, 2012-06-16 19:12

Kedves salty94 ! Ma elkészítettem, mindenkinek nagyon izlett. köszönöm szépen a receptet.
üdv. Gigi1

1144
sertéscomb 1.5 kg
fokhagyma 7 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
tejföl 450 g
finomliszt 3 evőkanál
tárkony 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 1 dl
víz 3 dl