Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös medvehagymaleves

Tejfölös medvehagymaleves
Tejfölös medvehagymaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A medvehagyma ideje van, igyekszem ezt kihasználni. Még számíthattok néhány receptre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A póréhagymát, újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát aprítjuk, a medvehagymát, a petrezselymet nagyobb darabokra vágjuk.
  2. Egy fazékban olajon és vajon megdinszteljük a póréhagymát és az újhagymát, felöntjük vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, fűszerezzük, belevágjuk a chilit.
  3. Kis idő után hozzáadjuk a medvehagymát és az újhagyma zöldjét. Felrottyantjuk, és tálalunk.
  4. Merünk a levesből a tányérba, teszünk rá petrezselyemlevelet és tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 707
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hagymaleves, medvehagymaleves, medvehagymaleves tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

146
medvehagyma 1 csokor
póréhagyma 0.5 közepes db
újhagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
chili 2 db
petrezselyem 0.5 csokor
leveskocka 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
kakukkfű 1 teáskanál
vaj 1 ek
olívaolaj 2 teáskanál
tejföl 1 dl
víz 1 l