Tejes-joghurtos nyúlcomb hagymaágyon
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Pogácsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
510
kcal
- 14% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1021
kcal
- 14% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 56.7 g
Zsír
-
Összesen 22.4 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 152 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1211.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 61 mg
-
Kálcium 258 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 628 mg
-
Nátrium 190 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.2 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 317.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 18 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
510
kcal
- 14% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 113.3 g
Zsír
-
Összesen 44.8 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 305 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2423 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 123 mg
-
Kálcium 515 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 129 mg
-
Foszfor 1256 mg
-
Nátrium 381 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.3 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 635.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 41 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 36 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 37 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 80 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
1021
kcal
- 14% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11 g
Zsír
-
Összesen 4.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 235 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 61.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
99
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy tálban a joghurtot összekeverjük egy kevés sóval és az apróra vágott fokhagymával. Belerakjuk a nyúlcombokat, oldalról rákanalazzuk a joghurtot, hogy mindenütt befedje. Szorosan letakarva ment a hűtőbe 1-2 órára.
- Egy serpenyőben kevés olívát forrósítunk. A nyúlcombokról lecsöpögtetjük a joghurtos keveréket, és az olajban jól megkapatjuk mindkét oldalukat. Ráöntjük a joghurtot, lefedjük a serpenyőt, és kis lángon elkezdjük párolni.
- Rendszeresen ellenőrizzük, forgatjuk a húsokat. Amikor látjuk, hogy fogy a szaft alóla, kevés tejjel pótoljuk. Majdnem készre pároljuk. Most jön a trükközés, módosítás a serpenyő miatt.
- A nagy vöröshagymát megpucoljuk, vastag karikára szeljük, és beborítjuk vele egy lábos alját. Sózzuk, rátekerünk egy kis borsot. Elhelyezzük rajta a nyúlcombokat, ráöntjük a szaftot, meg még egy kis tejet. Fedő alatt készre pároljuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1349
- Feltöltés dátuma: 2019. június 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Pogácsa
391 recept
Adva volt két szép nyúlcomb, ebből kellett valami könnyű ebédet kitalálnom. Készítés közben is módosult az eredeti elképzelésem, mert rájöttem, hogy jelenlegi egyetlen serpenyőmre később szükségem lesz a főtt-sült krumplihoz. Így került át később a nyuszi a végleges helyére a serpenyőből egy lábosba hagymaágyra.