adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
-
1 közepes db jégsaláta
-
1 közepes db kígyóuborka
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
1.5 dl tejföl
-
3 ek majonéz
-
1 ek citromlé
-
1 teáskanál cukor
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
396
Kalória
12.8g
Fehérje
15.2g
Szénhidrát
33.9g
Zsír
254.2g
Víz
47.6g
Koleszterin
3.7g
Élelmi rost
7.9g
Cukor
- 4% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
396
kcal
- 4% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
1585
kcal
- 4% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.8 g
Zsír
-
Összesen 33.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 48 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 499.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 104 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 213 mg
-
Nátrium 98 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrát
-
Összesen 15.2 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 254.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 89 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 59 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 340 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 290 micro
Összesen
396
kcal
- 4% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 51.4 g
Zsír
-
Összesen 135.6 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 53 g
-
Koleszterin 191 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1996.8 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 414 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 286 mg
-
Foszfor 853 mg
-
Nátrium 391 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrát
-
Összesen 60.9 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 15 mg
Víz
-
Összesen 1016.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 357 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 35 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 163 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 270 micro
-
Kolin: 203 mg
-
Retinol - A vitamin: 237 micro
-
α-karotin 58 micro
-
β-karotin 1361 micro
-
β-crypt 103 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1161 micro
Összesen
1585
kcal
- 4% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 144.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 73.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 98 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 84 micro
Összesen
113
kcal
Elkészítés
- Elkészítjük az öntetet: tejföl, majonéz, citromlé, cukor, só, bors.
- A grillcsirkét kicsontozzuk, lebőrözzük, és apróra vágjuk. Kézzel összetépkedjük a salátát, apróra vágjuk a hagymát, és zsülienre az uborkát.
- Keverőtálban összekeverjük, és ráöntjük az öntetet, majd rászórunk egy kevés diót.
- Kb. 15 percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 p
Mit kezdjek az előző napról megmaradt grillcsirkével? Ezt találtam ki.