Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tartármártás ahogy Fegu készíti

Tartármártás ahogy Fegu készíti
Tartármártás ahogy Fegu készíti
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tartármártást! Salátákhoz, rántott húsokhoz, zöldségekhez kiváló!:))

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgáját öntsük egy tálba (ne túl kicsibe, hogy jól lehessen keverni), tegyük bele a mustárt.
  2. Keverjük össze egy habverővel, és a folyamatos kevergetés mellett vékony sugárban öntsük hozzá az olajat. Ha jól csináljuk, nagyon jól be fog sűrűsödni!
  3. Keverjük bele a tejfölt, a citrom levét és keverjük össze a cukorral, sóval, borssal.
  4. Ízleljük meg és kész is!


 

  • elkészítettem: 1000 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 27 741
elküldve: 3
receptkönyvben: 174
elkészítve: 13/14
Facebookon megjelent: -

szakács

ViGu

Mióta szakács: 2012.05.31.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

tartár, hideg tartármártás, tejfölös-tojásos hideg mártás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

688
tojássárgája 1 db
mustár 1 tk
napraforgó olaj 1.5 dl
tejföl 87.5 g
citromlé 0.5 citromból nyert
porcukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint