Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos zöldbabos-húsos leves

Tárkonyos zöldbabos-húsos leves
Tárkonyos zöldbabos-húsos leves
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, tartalmas étel egy szelet friss kenyérrel (vagy kenyér nélkül):)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Megszórjuk fűszerpaprikával, majd rátesszük a kockára vágott húst, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk.
  2. Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, majd a feldarabolt zöldbabbal együtt a félig megfőtt húshoz adjuk, és megszórjuk tárkonnyal.
  3. Tejfölt kikeverjük a liszttel és kevés leveslével, majd amikor minden megfőtt, besűrűsítjük vele a levest.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 15 086
elküldve: 3
receptkönyvben: 136
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

palócleves, zöldbabos leves, húsos leves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

511
sertéshús 50 dkg
zöldbab 70 dkg
burgonya 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
tárkony 1 kk
finomliszt 2 csapott ek
napraforgó olaj 5 ek
víz 1.5 l