Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szőlőleves ahogy SüniSüti készíti

Szőlőleves ahogy SüniSüti készíti
Szőlőleves ahogy SüniSüti készíti
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors gyümölcslevesre vágytam, de nem volt otthon más friss gyümölcs, csak szőlő. Így született meg ez a finom, pikáns leves.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leszárazott, megmosott szőlőszemeket a vízzel, borral, fűszerekkel, citromlével és mézzel feltesszük főni.
  2. A tejet a pudingporral elkeverjük.
  3. Amikor felforrt a szőlős lé, hozzáadjuk folyamatos kevergetés mellett a pudingporos tejet, és hagyjuk kicsit rotyogni. Ha túl sűrű, egy kevés tejjel még hígíthatunk rajta.
  4. Kihűtjük, majd elfogyasztjuk :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 964
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcsleves, mézes-boros gyümölcsleves, mézes szőlőleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

486
szőlő 25 dkg
víz 2 dl
fehérbor 1 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
fahéj 0 ízlés szerint
1 csipet
méz 5 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
tejszínízű pudingpor 1 tasak
tej 3 dl