Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos cukkinilepénykék liszt nélkül

Szezámmagos cukkinilepénykék liszt nélkül
Szezámmagos cukkinilepénykék liszt nélkül
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gluténérzékenység miatt most már lisztmentesen főzök, így kísérletezgettem ki ezt a cukkinilepénykét. Akár egyben is meg lehet sütni, egyszerű és finom...

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Lehet szószt is készíteni hozzá, én köretként tálaltam sült húshoz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit reszeljük le, majd sózzuk meg egy kicsit, hagyjuk 5 percet állni. Ezután, ha levet eresztett, facsarjuk ki, a zöld hagymát vágjuk apróra, majd adjuk hozzá.
  2. A többi összetevővel jól keverjük össze, majd újra hagyjuk 5 percet állni. Ha letelt az idő, a serpenyőben az olívaolajat kicsit felhevítjük, majd kanállal kerek lepénykéket formálva adagoljuk bele.
  3. Mindkét oldalát átsütjük, ha megpirult, már kész is!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 299
elküldve: 1
receptkönyvben: 90
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
fogás: köret
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

gluténmentes zöldséglepény, cukkinifasírt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

202
cukkini 1 közepes db
zöldhagyma 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
szezámmag 1 ek
lenmagliszt 1 csapott ek
útifű maghéj 0.5 ek
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 3 ek