r
Nosalty Logó

Szarvasgombakrémmel töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sylvia Gasztro Angyal
Szarvasgombakrémmel töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 862 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 3446 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Húshoz

Panírozáshoz

Összesen 248 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    286 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2299.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    754 mg
  • Nátrium
    836 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    162.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 862 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    247.2 g

Zsír

  • Összesen
    131.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    1143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9196.9 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    355 mg
  • Kálcium
    2086 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    3016 mg
  • Nátrium
    3345 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    300.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    286 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    365 micro
  • Kolin:
    851 mg
  • Retinol - A vitamin:
    814 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 3446 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    662.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 248 Kcal

Hozzávalók

Húshoz

Panírozáshoz

Elkészítés

Húshoz

  1. A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgombakrémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
  3. Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
  5. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 595
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 05.

Ajánló

Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam. 

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Szarvasgombakrémmel töltött karaj
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Egy isteni rántott hús ünnepi kivitelben. A sajttól finom lágy és szaftos lesz, a szarvasgombakrémtől pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc.

Hozzávalók

Húshoz

Panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek