Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szarvasgombakrémmel töltött karaj

Szarvasgombakrémmel töltött karaj
Szarvasgombakrémmel töltött karaj
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy isteni rántott hús ünnepi kivitelben. A sajttól finom lágy és szaftos lesz, a szarvasgombakrémtől pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc.

hozzávalók / 4 adag

Húshoz

Panírozáshoz

Sütőzsiradék

Minden fázishoz

ajánlat

Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgombakrémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
  3. Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
  5. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 505
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött karaj, szarvasgombás karaj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1050
sertés rövidkaraj 60 dkg
trappista sajt 15 dkg
parmezán sajt 5 dkg
szarvasgomba paté 4 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 20 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
tojás 3 db
0 ízlés szerint