Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconba tekert csirkemáj mustárosan

Baconba tekert csirkemáj mustárosan
Baconba tekert csirkemáj mustárosan
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom, akár hidegen, akár melegen. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat megmossuk, szárazra töröljük.
  2. A kechupot és a mustárt egy kis tálban összekeverjük.
  3. A májat egyenként beleforgatjuk a mustáros-kechupos mázba, és egy-egy májra egy-egy szalonnát tekerünk.
  4. Tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben kb. 25 - 30 percig lefedve, alufólia alatt sütjük. Majd az alufóliát levéve, még kb. 10 perc alatt pirosra sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 293
elküldve: 9
receptkönyvben: 242
elkészítve: 11/16
Facebookon megjelent: -

szakács

DrHouse

Mióta szakács: 2011.04.04.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

baconös csirkemák mustáros-ketchupos szószban, tepsiben sült csirkemáj baconbe göngyölve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

332
csirkemáj 10 db
bacon 10 szelet
ketchup 4 ek
mustár 4 ek