Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szamóca oreo keksszel, tojáslikőrrel, tejszínnel és mentalevéllel

Szamóca oreo keksszel, tojáslikőrrel, tejszínnel és mentalevéllel
Szamóca oreo keksszel, tojáslikőrrel, tejszínnel és mentalevéllel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édes, finom magyar szamócából. Kicsit drága, de magyar, hogy jobb-e mint a görög, ahol több a napsütés, mint nálunk, s délebbre van? Nem tudom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szamócát megmossuk, félbevágjuk, beletesszük egy kehelybe.
  2. Cukrozzuk, ráöntjük a tojáslikőrt, nyomunk rá tejszínhabot, beleágyazzuk a félbevágott oreo kekszeket, s teszünk rá egy mentalevélcsúcsot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 192
elküldve: 0
receptkönyvben: 1
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcskehely, eper tejszínhabbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

350
szamóca 40 dkg
cukor 1 teáskanál
tojáslikőr 60 ml
oreo keksz 4 db
tejszínhab 4 ek
borsmentalevél 2 db