Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mangós joghurtkrém kuszkusszal

Mangós joghurtkrém kuszkusszal
Mangós joghurtkrém kuszkusszal
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, gyorsan előkészíthető, finom desszert mindazoknak, akik szeretik a kuszkuszt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet a cukorral felfőzzük, hozzáadjuk a kuszkuszt, levesszük a tűzről, és lefedve kb. 15 percig hagyjuk állni.
  2. A mangót meghámozzuk, a magról levágjuk. Felét apró kockákra, a másik felét vékony szeletekre vágjuk.
  3. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
  4. A joghurtot, az apró kockákra vágott mangót és a vanília kivonatot a kuszkuszhoz keverjük, majd hozzákeverjük a tejszín felét.
  5. A kuszkuszos krémet elosztjuk poharakba, a maradék tejszínnel és a mangó-szeletekkel díszítve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 931
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kuszkuszos pohárkrém, mangós-tejszínes pohárdesszert

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

greenpearl
greenpearl / greenpearl Wed, 2016-11-02 16:52

Nagyon egyszerű volt és egészen finom is (nálam őszibarackkal készült és cukor helyett édesítőszerrel), köszönöm a receptet, ki fogom próbálni más gyümölcsökkel is.

397
víz 250 ml
kuszkusz 150 g
cukor 2 ek
mangó 1 közepes db
habtejszín 200 ml
vanília kivonat 1 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag
joghurt 250 g