Nosalty Logó

Sütőzacskóban sült aprópecsenye

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
venusz1
Sütőzacskóban sült aprópecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 598 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2392 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 167 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    40.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    741.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    432 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 598 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147.4 g

Zsír

  • Összesen
    160.4 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    568 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2966.4 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    1729 mg
  • Nátrium
    549 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    875.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    560 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    542 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 2392 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    207.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 167 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Apróra vágjuk a sertéshúst, majd ízlés szerint az adott fűszerekkel befűszerezzük.
  2. Meglocsoljuk olajjal és sütőzacskóba helyezzük.
  3. Meghámozzuk a burgonyát és apró kockára vágjuk.
  4. Berakjuk a husi mellé, kissé megrázogatjuk a zacskót, hogy a burgonya is kapjon a fűszerekből.
  5. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 37634
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 11.

Ajánló

A sütés eltérő lehet. Az én gáztűzhelyem nagyon "gáz" ! Szinte mindig mindent előmelegített sütőben kell sütnöm.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

venusz1 27 recept

Gyorsan valamit!

Hozzászólások

z1

Kedves V1! Elnézegetve a receptet, egy kissé szkeptikus vagyok. Bár a fénykép tulajdonképpen meggy?z?nek t?nik, a leírás alapján mégis kétely támadt a lelkemben, a végeredményt illet?en. Az eltér? sütési id?ket figyelembe véve, valószín?leg a hús még f?tt/párolt és kemény, míg a burgonya ( fajtától függ?en ) már lehet, hogy szétf?tt, vagy annak határán mozog. De semmi képen sem "sült"!!! Szerintem a húst, egy kicsit el? kéne pirítani, aztán a zacskóban történ? párolás után, kinyitva azt magas h?mérsékleten rápirítani. ...de aztán az is lehet, hogy nincs igazam. Minden esetre kíváncsi lennék, annak az 1 f?nek véleményére, aki bevallottan elkészítette az ételt. Z. ui: A véleményem, mint mindig, most is szubjektív. NEM MEGSÉRT?DNI!!!

venusz1

Kedves Z1! Egyáltalán nem vettem sértésnek a hozzászólásodat.Ez az étel egyszerre f?tt/sült a zacsiban!Nem pirítottam el? a húst.A burgonyát pedig nem úgy kell elképzelni,mintha olajban sült krumplit készítenél.Valóban f?tt,és miután a husi is megpuhul szétvágom a zacskót és még hagyom egy kicsit pirosodni .Köszönöm az éberséged,valóban ezt le kellett volna részletesen írnom.Próbáld ki,ne más véleményére várj."Puding próbája az evés."Hidd el ehet? a végeredmény.

Zsolt07

Én is szoktam hasonlót f?zni, csak én egy kacsasüt?tálban és nem süt?zacskóban. Nagyon finom és lehet variálni. Kolbászt beletéve is nagyon finom.

Törölt felhasználó

Én már többször elkészítettem, kiváló étel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.