Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkemell Glaser konyhájából

Sült csirkemell Glaser konyhájából
Sült csirkemell Glaser konyhájából
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ugyanígy pácolhatunk-süthetünk csirkecombokat is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk.
  2. A rozmaring és a kakukkfűleveleket letépkedjük, majd apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a citromhéjjal, citromlével, az apróra vágott fűszernövényekkel és az áttört fokhagymával. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A csirkemellet jól bedörzsöljük a páclével, és jól záródó edényben legalább 2-3 órára hűtőbe tesszük.
  4. A csirkemellet egy tűzálló tálba tesszük, aláöntjük a bort, betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 439
elküldve: 1
receptkönyvben: 55
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borban sült csirkemell, fűszeres csirkemell borban sütve, pácolt-sült csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

472
csirkemell (csontos) 500 g
olívaolaj 2 ek
citromhéj 0.5 tk
citromlé 2 ek
rozmaring 1 szál
kakukkfű 3 szál
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 50 ml