r
Nosalty Logó

Spenótos-sajtos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Niki44
Spenótos-sajtos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 465 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2327 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1512.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    622 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    442 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    354 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    4326 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    8856 micro
Összesen 465 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    239.2 g

Zsír

  • Összesen
    138.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    780 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7563.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    1082 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    593 mg
  • Foszfor
    2525 mg
  • Nátrium
    3109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1323.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2210 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    49 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    1769 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    842 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    394 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    21630 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    44282 micro
Összesen 2327 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    156 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1087 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    388 micro
  • Lut-zea
    2226 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az alaplébe beletesszük a spenótot, és megvárjuk, míg felolvad benne a spenót. Amíg olvad, addig a húst olajon elősütjük pirosra.
  2. Ha felolvadt és elkeveredett a spenót az alaplével, egy kiolajozott hőálló tálba öntjük, ráfektetjük az elősütött húst, és rátesszük a paradicsom szeleteket, majd rámorzsoljuk a sajtot kicsi darabokban.
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk alufóliával lefedve, majd kb 30 perc múlva levesszük a fóliát, és rápirítjuk a sajtot.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5192
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon finom ebéd. Meglepően jó, mert én nem szeretem a spenótot, de így még én is meg tudom enni.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?