Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-sajtos csirkemell

Spenótos-sajtos csirkemell
Spenótos-sajtos csirkemell
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom ebéd. Meglepően jó, mert én nem szeretem a spenótot, de így még én is meg tudom enni.:)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alaplébe beletesszük a spenótot, és megvárjuk, míg felolvad benne a spenót. Amíg olvad, addig a húst olajon elősütjük pirosra. 
  2. Ha felolvadt és elkeveredett a spenót az alaplével, egy kiolajozott hőálló tálba öntjük, ráfektetjük az elősütött húst, és rátesszük a paradicsom szeleteket, majd rámorzsoljuk a sajtot kicsi darabokban. 
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk alufóliával lefedve, majd kb 30 perc múlva levesszük a fóliát, és rápirítjuk a sajtot.
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 936
elküldve: 3
receptkönyvben: 72
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Niki44

Mióta szakács: 2012.11.10.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal szórt csirkemell, spenótban sült csirke, paradicsomos csirkemell spenótosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

454
alaplé 1 dl
spenót 50 dkg
csirkemell filé 4 db
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
paradicsom 3 közepes db
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 1 dl