r
Nosalty Logó

Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Marti48
Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
sörös
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 92 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    5261 micro
  • β-karotin
    12975 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1342 micro
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    74.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1379.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    610.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2673 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25951 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2684 micro
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    893 micro
  • β-karotin
    2203 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 92 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszersóval, a megtisztított répát, a jól leöblített pórét vékony karikákra vágjuk.
  2. Az olaj felét felhevítjük, és a répát rázogatás közben sütjük addig, amíg kicsit fehéredni kezd. Ekkor megborsozzuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és pár percig együtt dinszteljük a répával. Az egészet egy kisebb jénai tálba szedjük.
  3. Az olaj másik felét szinten felhevítjük, ebben elősütjük a combokat, majd enyhén megpirítva ráhelyezzük a zöldségekre.
  4. A fokhagymákat megtisztítva, hosszában kettévágjuk, és a hús alá dugjuk. Egy-két leveles petrezselyem ágat helyezünk az egész tetejére. Aláöntjük a sört.
  5. Az edényt lefedjük alufóliával, és előbb 250 fokon, majd kb. 20 perc után 220 fokon megpároljuk a húst. Ha már puha, levesszük róla a fóliát, és a tetejét megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x30
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 799
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 19.

Ajánló

Nagyon finom zaftja lesz a sültnek, bagettel jó tunkolgatni, de pl. gombás rizst, vagy krumplipürét is adhatunk mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben
Marti48 317 recept

Variáltam egy kicsit, sült is legyen, köret is legyen - jól sikerült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...