r
Nosalty Logó

Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben

Marti48
Sörrel párolt zöldséges csirkecomb csőben
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

534
Kalória
23.7g
Fehérje
23.6g
Szénhidrát
37.2g
Zsír
305.2g
Víz
120.9g
Koleszterin
5.1g
Élelmi rost
8.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 92 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    305.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    5261 micro
  • β-karotin
    12975 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1342 micro
Összesen 534 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    74.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1379.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    562 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    610.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2673 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25951 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2684 micro
Összesen 1068 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    51.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    227 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    893 micro
  • β-karotin
    2203 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 92 kcal

Elkészítés

  1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszersóval, a megtisztított répát, a jól leöblített pórét vékony karikákra vágjuk.
  2. Az olaj felét felhevítjük, és a répát rázogatás közben sütjük addig, amíg kicsit fehéredni kezd. Ekkor megborsozzuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és pár percig együtt dinszteljük a répával. Az egészet egy kisebb jénai tálba szedjük.
  3. Az olaj másik felét szinten felhevítjük, ebben elősütjük a combokat, majd enyhén megpirítva ráhelyezzük a zöldségekre.
  4. A fokhagymákat megtisztítva, hosszában kettévágjuk, és a hús alá dugjuk. Egy-két leveles petrezselyem ágat helyezünk az egész tetejére. Aláöntjük a sört.
  5. Az edényt lefedjük alufóliával, és előbb 250 fokon, majd kb. 20 perc után 220 fokon megpároljuk a húst. Ha már puha, levesszük róla a fóliát, és a tetejét megpirítjuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 45 p
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x30

Variáltam egy kicsit, sült is legyen, köret is legyen - jól sikerült.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek