Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-medvehagymás-túrós penne

Spenótos-medvehagymás-túrós penne
Spenótos-medvehagymás-túrós penne
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper egyszerű és nagyon gyors recept héköznapi ebédekre, vacsorákra.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy edényben vizet forralunk, és feltesszük a tésztát főni.
  2. A spenótleveleket alaposan megmossuk, megtörölgetjük, majd egy kevés olívaolajon megpároljuk.
  3. A medvehagymát felaprítjuk, és hozzáadjuk a spenóthoz, a kettőt együtt még 1-2 percig pároljuk.
  4. Hozzáadjuk a túrót és a natúr joghurtot, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  5. Mire ezzel elkészülünk, a tészta is megfőtt, úgyhogy leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, majd összevegyítjük a túrós egyveleggel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 407
elküldve: 2
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

lordgomba

Mióta szakács: 2012.01.13.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

medvehagymás penne, túrós-spenótos tészta, túrós tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

545
spenót 20 dkg
medvehagyma 10 dkg
tehéntúró 25 dkg
joghurt 150 g
penne 25 dkg
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint