Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgakrémleves

Spárgakrémleves
Spárgakrémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavaszi spárgakrémleves egyszerűen és gyorsan, tele vitaminnal!
Imádjuk! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.
  2. A zöld spárga fás, alsó részeit lepattintjuk, a fejeket levágjuk és félretesszük. A szárát feldaraboljuk.
  3. Egy lábasban a hagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a krumplit és a feldarabolt spárgát. Rövid ideig együtt pároljuk.
  4. Felöntjük az alaplével, fűszerezzük, és puhára főzzük.
  5. Egy turmixban krémesre turmixoljuk a levest, majd visszaöntjük a lábasba.
  6. Hozzáadjuk a tejszínt és a spárgafejeket, felforraljuk, és tálalhatjuk is, egy kis sajttal megszórva.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 92 064
elküldve: 10
receptkönyvben: 199
elkészítve: 16/16
Facebookon megjelent: 2

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
930 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárgaleves, zöldspárgaleves

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

332
vöröshagyma 1 közepes db
burgonya 1 közepes db
zöldspárga 50 dkg
vaj 50 g
zöldség alaplé 7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
habtejszín 2 dl
sajt 5 dkg