r
Nosalty Logó

Spaghetti al Pollo

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
A'la Atya
Spaghetti al Pollo
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 2725 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír

Ragu

Tészta

Összesen 74 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2520 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    360 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    697 mg
  • Nátrium
    1247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    770.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    417 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    11296 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 681 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.7 g

Zsír

  • Összesen
    90 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    617 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10080.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    352 mg
  • Kálcium
    1438 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    476 mg
  • Foszfor
    2788 mg
  • Nátrium
    4987 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    255.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    3083.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    700 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    359 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    83 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    923 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    558 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1669 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    45185 micro
  • Lut-zea
    640 micro
Összesen 2725 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1226 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Ragu

Tészta

Elkészítés

Ragu

  1. Egy teflon serpenyőt előkészítünk. Az apróra vágott vöröshagymát az olívaolajon és a vajon üvegesre pároljuk.
  2. Rátesszük a darált húst, majd együtt pirítjuk őket közepesen erős lángon. Levet fog engedni, azt elfőzzük róla. Fűszerezzük sóval, borssal és a zöldfűszerek felével.
  3. Ha teljesen elfőtte a levét, ráöntjük a paradicsomlevet. Hozzáadjuk a kimaradt zöldfűszereket, majd alacsony lángon további 5-7 percig főzzük.

Tészta

  1. Vizet forralunk a sóval és a vajjal.
  2. Ha felforr, beletesszük a tésztát, a legkisebbre vesszük a lángot, és félig lefedve a gyártó által előírt ideig főzzük a tésztát. Az idő elteltével a lángot elzárjuk, a tésztát leszűrjük, majd az elkészült raguval és reszelt sajttal forrón tálaljuk!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 1792
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
A'la Atya 38 recept

Egyre népszerűbb a darált csirkemell és a darált csirkecomb fogyasztása. És ha már van, miért ne használnánk fel a lehető legtöbb módon. Sajnos a spagetti készítés kimerül a darált hús + kikeverhető porok kapcsolatával. Pedig oly egyszerű elkészíteni az "E akárhány" nélküli ragut... Ráadásul finomabb is. Próbáljuk ki bátran akár csirkéből, pulykából, marhából vagy éppen sertésből. A recept ugyanez!

Hozzávalók

Ragu

Tészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek