Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös tarja tejfölös pácban

Sörös tarja tejfölös pácban
Sörös tarja tejfölös pácban
95 perc / előkészület: 20 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyobbik fiam kedvence.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk.
  2. A tejfölt, a mustárt, a piros aranyat, a sót, a borsot, a köményt összekeverjük, a húst ezzel a páccal kenjük be, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  3. Másnap egy tepsit olajjal kikenünk, belerétegezzük a húsokat, leöntjük maradék páccal és 2 deciliter sörrel. Aki szaftosabbra szeretné, az több tejfeles pácot készítsen!
  4. Fólia alatt 180 fokon egy óráig, majd még negyed órát fólia nélkül sütjük.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 626
elküldve: 4
receptkönyvben: 130
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pácolt tarja, sertéstarja sörös pácban, sörös-tejfölös pácolt tarja

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

423
sertéstarja 1 kg
tejföl 3 dl
mustár 2 ek
paprikakrém 1 ek
0 ízlés szerint
bors 1 kávéskanál
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
sör 2 dl