Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-sajtos quesadilla Gonoszka konyhájából

Sonkás-sajtos quesadilla Gonoszka konyhájából
Sonkás-sajtos quesadilla Gonoszka konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sztori csak annyi, hogy szeretem a quesadillát, és gondoltam, ezzel a töltelékkel is kipróbálom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát kis kockákra felvágjuk, a mozzarellát a nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát felkarikázzuk. a petrzselymet megmossuk, és felaprítjuk. Egy tálba tesszünk mindent, és hozzá keverjük a tejfölt. Megsózzuk.
  2. Egy serpenyőbe egy tk olajat teszünk, és bekenjük vele az edényt. Beletesszük a tortilla lapot, 1-2 perc alatt megsütjük, majd megfordítjuk, és a tortilla egyik felére halmozzuk a töltelék negyedét. Ezután a töltelékre ráfordítjuk a másik oldalát a tortilla lapnak. Egy lapáttal megnyomkodjuk, és kb:egy perc után megfordítjuk. Ezt az oldalát is kb. 1 percig sütjük.
  3. A többi három tortilla lappal is így járunk el, majd forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 19 925
elküldve: 2
receptkönyvben: 322
elkészítve: 15/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sonkás tortilla szendvics, mozzarellás quesadilla

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nensy
Nensy Tue, 2017-10-03 13:56

Többször megcsináltam már, nálunk nagyon nagy sztár lett. Arra biztatok mindenkit próbálja ki. Mivel az idő igényesebb része maga a töltelék, előre el szoktam készíteni, be a hűtőbe és másnap vagy este csak elő a serpenyő és pikk-pakk ott a meleg vacsi.

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Thu, 2017-10-05 13:26

Kedves Nensy! Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat, és köszönöm, hogy elkészítetted a receptemet! További jó sütést-főzést, és kellemes délutánt kívánok Neked! Üdvözlettel: Kinga

366
sonka 10 dkg
mozzarella 15 dkg
petrezselyem 1 csokor
tejföl 75 g
újhagyma 3 db
tortilla lap 4 db
napraforgó olaj 4 teáskanál
0 ízlés szerint