Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Savanyú káposztás csirkemell

Savanyú káposztás csirkemell
Savanyú káposztás csirkemell
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diétázok figyelmébe ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Savanyú káposztát megmossuk, és összekeverjük a tormával, fűszerekkel, és állni hagyjuk.
  2. Felszeleteljük a húst, sóval meghintjük, olajjal kikent tepsibe fektetjük, majd rátesszük a káposztát.
  3. 30 percig sütjük, majd meglocsoljuk a kefirrel, megszórjuk reszelt sajttal, és ropogósra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemell savanyú káposzta ágyon, tepsis káposztás csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

450
csirkemell filé 70 dkg
savanyú káposzta 50 dkg
kefir 3 dl
sajt 10 dkg
torma 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek