Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sarkadi pecsenye ahogy Csilla készíti

Sarkadi pecsenye ahogy Csilla készíti
Sarkadi pecsenye ahogy Csilla készíti
80 perc / előkészület: 30 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Vidék íze című újságban találtam erre a nagyszerű receptre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon hirtelen elősütjük.
  2. Ezután fólia alatt -kevés vizet aláöntve- puhára pároljuk.
  3. A gombát kevés olajon megpároljuk. Amikor a leve elpárolgott meghintjük liszttel, majd apránként hozzáadjuk a tejet, és hagyjuk besűrűsödni.
  4. A gombamártáshoz tesszük a karikára vágott kolbászt és a felcsíkozott uborkát, a reszelt sajt felét. Sózzuk-borsozzuk.
  5. A puhára párolt hússzeletek tetejére halmozzuk a tölteléket.
  6. Megszórjuk a tetejét a maradék reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg a sajt rápirul.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 15 494
elküldve: 6
receptkönyvben: 92
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéskaraj kolbásszal-gombával és uborkával, sajtos sertéskaraj gombával és uborkával, gombás sertéspecsenye sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

813
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
kovászos uborka 3 db
finomliszt 2 csapott ek
tej 2.5 dl
kolbász 15 dkg
gomba 20 dkg
napraforgó olaj 4 ek
sertéshús 1 kg
bors 0 ízlés szerint