Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás májfasírt

Sárgarépás májfasírt
Sárgarépás májfasírt
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd, májfasírtot szeretem volna készíteni, kicsit másképp, mint szoktam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat húsdarálón ledaráljuk, a hagymákat apróra vágjuk, a burgonyát és a sárgarépát lereszeljük.
  2. Olajon megpirítjuk a hagymát, a májhoz rakjuk, majd a fokhagymát, krumplit, répát, tojást, sót, borsot és a zsemlemorzsát, és jól elkeverjük.
  3. Fasírtokat formálunk, olajjal kikent tepsibe rakjuk, vizet öntünk köré, és 200 fokon 30 percet sütjük. Majd megfordítjuk, és még 20-30 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 513
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

májas burgonyás fasírt, csőben sült zöldséges májfasírt, májfasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

373
sertésmáj 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
burgonya 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
napraforgó olaj 0.25 dl
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 7 ek
víz 1 dl