Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás kínaikel-saláta

Sárgarépás kínaikel-saláta
Sárgarépás kínaikel-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hűtőben volt még egy kis kínai kel, ez lett belőle. A dresszinget ízesíthetjük 1 tk mustárral is, ha pedig szeretjük az édes-savanyú ízeket, ízesíthetjük 1-2 tk mézzel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelt vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghántjuk, mossuk, durvára reszeljük. Az almát durvára reszeljük. Az egészet egy edénybe tesszük.

  2. Az öntethez a joghurtot elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük vékony gyűrűkre vágott metélőhagymát.

  3. Az öntetet a salátához adjuk, és összekavarjuk.

  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 903
elküldve: 4
receptkönyvben: 287
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

kínai kel saláta, almás kínai kel saláta, snidlinges kínai kel saláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

132
kínai kel 200 g
sárgarépa 200 g
alma 1 közepes db
joghurt 100 g
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
metélőhagyma 0.5 csokor