Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos

Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos
Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én itt most csak natúron ettem, mert elfogyott a tejszínem...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagy melegben kötelező!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot megpucoljuk, majd összeturmixoljuk. Beleöntjük a főzőedénybe, majd annyi vizzel higítjuk, míg el nem éri azt az állagot, amit szeretünk. Ez függ a barackunktól is.
  2. Beletesszük a cukrot, és felforraljuk, közben a tejben elkeverjük a pudingot, és miután felforrt, beleöntjük, eggyet forralunk rajta, és leszedjük a habját.
  3. Pár órára hűtőbe tesszük, és hidegen tejszínnel (ha van) fogyasztjuk.

  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 978
elküldve: 1
receptkönyvben: 89
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Lubikme

Mióta szakács: 2010.01.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kajszis krémleves, sárgabarackos gyümölcsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

214
sárgabarack 1 kg
tej 3 dl
vaníliás pudingpor 1 tasak
cukor 1 ek
habtejszín 10 ml
víz 5 dl