r
Nosalty Logó

Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sárgabarack-krémleves 5. - pudingos
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 214 kcal
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 853 kcal
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 46 kcal
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    328.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    2545 micro
  • β-crypt
    242 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 214 kcal
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1008.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    486 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.8 g
  • Cukor
    108 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1312.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    921 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    10180 micro
  • β-crypt
    967 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    828 micro
Összesen 853 kcal
  • 2% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    546 micro
  • β-crypt
    52 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 46 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot megpucoljuk, majd összeturmixoljuk. Beleöntjük a főzőedénybe, majd annyi vizzel higítjuk, míg el nem éri azt az állagot, amit szeretünk. Ez függ a barackunktól is.
  2. Beletesszük a cukrot, és felforraljuk, közben a tejben elkeverjük a pudingot, és miután felforrt, beleöntjük, eggyet forralunk rajta, és leszedjük a habját.
  3. Pár órára hűtőbe tesszük, és hidegen tejszínnel (ha van)fogyasztjuk.
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9601
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 24.

Ajánló

Nagy melegben kötelező!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én itt most csak natúron ettem, mert elfogyott a tejszínem...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...