Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyömbéres őszibarack krémleves

Gyömbéres őszibarack krémleves
Gyömbéres őszibarack krémleves
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyümölcsleveseket soha nem szoktam főzni. Mindig friss, érett, nyers hozzávalókkal dolgozom, így a végeredmény vitamindús és zamatos lesz. Ez a recept az egyik kedvencem, hiszen miközben az őszibarack édesen simogatja, addig a gyömbér lágyan csipkedi az ember nyelvét, igazi felüdülés a nyári napokon.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az elkészítéshez mindössze egy botmixerre vagy egy turmixgépre van szükségünk. A barack magját kivesszük, a gyümölcsöt felaprítjuk, és egy fél baracknyit félreteszünk. A gyömbért lereszeljük. Ízesítjük a citrom levével, héjával, a barna cukorral. Dúsítjuk joghurttal, tejjel.
  2. Alaposan összeturmixoljuk, tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
  3. Két kis tálban elosztjuk a feldarabolt barackot, rákanalazzuk a krémes őszibarackot. Díszíthetjük tejszínnel, citromfűvel.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 368
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Liongirl

Mióta szakács: 2014.07.07.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcskrémleves, őszibarack krémleves, gyümölcskrémleves főzés nélkül

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

133
őszibarack 2 közepes db
barna cukor 2 teáskanál
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 fél citromból nyert
gyömbér 1 teáskanál
görög joghurt 2 ek
tej 1.5 dl