Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Salottahagymás-mazsolás-mandulás kelbimbó

Salottahagymás-mazsolás-mandulás kelbimbó
Salottahagymás-mazsolás-mandulás kelbimbó
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges és különleges köret:) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelbimbót sós-köménymagos, forrásba lévő vízbe tesszük, és kb. 5 perc alatt puhára főzzük.
  2. A salottahagymát olívaolajban megpirítjuk, megszórjuk a barna cukorral, karamellizáljuk.
  3. Hozzáadjuk a mazsolát, összepirítjuk, fűszerezzük.
  4. Belekeverjük a kelbimbót, meglocsoljuk a borecettel, és a tetejét megszórjuk pirított mandulával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 575
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágica-92

Mióta szakács: 2012.09.06.
47 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mazsolás kelbimbó, kelbimbó köret, hagymás-mandulás kelbimbó

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Evareka11
Évaréka / Evareka11 Sun, 2014-12-07 19:54

Fantasztikusan finom! Bár én vörös helyett tokaji muskotályból készült borecettel készítettem. Szerintem ez nem rontott rajta! :D

147
kelbimbó 500 g
salottahagyma 5 db
mazsola 1 marék
mandula 10 g
olívaolaj 2 ek
vörösborecet 1 ek
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
barna cukor 1 ek