Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás spárga csomagok

Medvehagymás spárga csomagok
Medvehagymás spárga csomagok
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom recept a spárga idényre. Én panírozott sertésszelettel tálaltam, és elegendő volt az 500 g spárga, nagyobb étkűeknek azért ajánlott több spárgát készíteni, vagy esetleg tálaljunk mellé még egy pár héjában főtt újburgonyát is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, hagyjuk szűrődni, a szárakat letépkedjük, a leveleket apróra vágjuk.
  2. A vajat elgyúrjuk a medvehagymával és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A spárgát megtisztítjuk, mossuk. A paradicsomot megmossuk, négybe vágjuk.
  4. Alufóliából 2 nagyobb darabot letépünk. Elosztjuk rá a spárgát, megszórjuk a paradicsommal, és elosztjuk rá a fűszeres vajat, majd lazán becsomagoljuk.
  5. A csomagokat tepsibe rakjuk, betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 40-45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 2 463
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: német
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csőben sült spárga, alufóliában sült spárga, medvehagymás sült spárga

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

237
vaj 50 g
medvehagyma 15 g
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehér spárga 500 g
koktélparadicsom 8 db