r
Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös csirkemell tepsiben

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos-tejfölös csirkemell tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A húshoz

A szószhoz

A tetejére

Összesen 1136 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A húshoz

A szószhoz

A tetejére

Összesen 2269 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A húshoz

A szószhoz

A tetejére

Összesen 181 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.5 g

Zsír

  • Összesen
    86 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2331 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    664 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    881 mg
  • Nátrium
    603 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    373.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    307 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 1136 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147 g

Zsír

  • Összesen
    172 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    897 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4662 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1328 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1762 mg
  • Nátrium
    1207 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    747.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    991 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    975 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    267 micro
Összesen 2269 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    371.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 181 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A húshoz

A szószhoz

A tetejére

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemell-filéket kettévágjuk, így 4 szelet csirkemell szeletet kapunk. Nem kell kiklopfolni őket. Kb.1,5 vagy 2 cm vastagságúak legyenek.
  2. Befűszerezzük őket és egy serpenyőben kevés olajon megsütjük.
  3. A kész csirkemellszeleteket egy kivajazott jénaiba helyezzük, és ráöntjük a tejfőlből, majonézből, mustárból, tejből és tojásból álló keveréket, és ráreszeljük a sajtot.
  4. 190-200 fokon addig sütjük, amíg a sajtaranybarna nem lesz.
  5. Burgonyapüréveltálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 76
  • Össznézettség: 116034
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A mustár hozzáadása miatt különlegesebb lesz az étel.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

A húshoz

A szószhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek