Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-gombás-tejfölös spagetti

Sajtos-gombás-tejfölös spagetti
Sajtos-gombás-tejfölös spagetti
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor gyorsan valamit "össze kell dobni".

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Spagetti tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Reszelt sajtot, tömlős krémsajtot tojások sárgájával, liszttel és a tejjel sűrűre főzzük.
  3. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Gombaszeleteket olajon megdinszteljük, belepréseljük a fokhagymagerezdeket.
  5. Amikor a gomba készen van, beletesszük a tejfölt és a sajtszószt.
  6. Spagetti tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 863
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás tészta, sajtszószos spagetti

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

959
spagetti tészta 50 dkg
gombakonzerv 1 db
sajt 15 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
tojássárgája 2 db
finomliszt 2 csapott ek
tej 1 dl
tejföl 3 dl
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek