Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-baconös csirkecomb göngyölve

Sajtos-baconös csirkecomb göngyölve
Sajtos-baconös csirkecomb göngyölve
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissen sütve nagyon finom.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat kifilézzük, és lehúzzuk a bőrét. Mindkét oldalát sóval, borssal és fokhagymaporral ízesítjük.
  2. Egy szelet bacont lefektetünk hosszában, rátesszük a húst, erre ráhelyezzük a csíkokra vágott vagy reszelt sajtot, és szorosan feltekerjük. Majd fogvájóval átszúrva rögzítjük a bacont a húson.
  3. Kivajazott tepsibe tesszük, és kis vízzel meglocsolva pároljuk és sütjük (csirkemellel ugyanezt meg lehet csinálni).
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 717
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött csirketekercs, sajtos csirkerolád baconba tekerve, göngyölt töltött csirkecomb tekercs

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1105
csirkecomb 10 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
bacon 10 szelet
sajt 15 dkg
napraforgó olaj 2 dl
víz 2 dl