r
Nosalty Logó

Hagymás krumpliágyon sült, baconbe göngyölt töltött tarja

NS
Hagymás krumpliágyon sült, baconbe göngyölt töltött tarja
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

hús+töltelék

köret

saláta

1767
Kalória
95.9g
Fehérje
23.1g
Szénhidrát
141.4g
Zsír
467.1g
Víz
329.3g
Koleszterin
3.9g
Élelmi rost
7.4g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír

hús+töltelék

köret

saláta

Összesen 1767 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír

hús+töltelék

köret

saláta

Összesen 3535 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír

hús+töltelék

köret

saláta

Összesen 209 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.9 g

Zsír

  • Összesen
    141.4 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    329 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5503.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    738 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    988 mg
  • Nátrium
    3566 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    23.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    467.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    413 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    328 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1024 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    621 micro
Összesen 1767 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    191.8 g

Zsír

  • Összesen
    282.9 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    659 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11007.4 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    1476 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1976 mg
  • Nátrium
    7131 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    934.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    826 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    195 micro
  • K vitamin:
    110 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    456 mg
  • Retinol - A vitamin:
    656 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2048 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1241 micro
Összesen 3535 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    652.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    55.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 209 kcal

Elkészítés

hús+töltelék

  1. Alaposan megmossuk a húst. Először a hússzeleteket alaposan kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval, borssal és fokhagymaporral, és félretesszük pihenni.
  2. Megpucoljuk a krumplit és a vöröshagymát. Apró kockákra vágjuk a füstölt tarját, paprikás szalámit, vöröshagymát.
  3. Az előzőleg felaprított hozzávalókat tálba tesszük, és reszelünk rá sajtot, ezt az egészet összekeverjük.
  4. A krumplit karikákra vágjuk, és a karikára szelt hagymával együtt a tepsi aljára halmozzuk, sózzuk, borsozzuk, és rakunk alá 2 ek. libazsírt.
  5. A hússzeleteket kiterítjük, belehalmozzuk a reszelt sajtos tölteléket, és feltekerjük, majd baconbe tekerjük.
  6. A tepsi aljára halmozott krumplira rakjuk a töltött húst, öntünk alá egy kis vizet.
  7. Fóliával borítjuk, és közepes fokozaton 1-1,5 órán át sütjük. Majd sajttal szórjuk, és magasabb fokozatra kapcsolunk.
  8. Friss salátával tálaljuk. Jó étvágyat. :)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 90 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Bármivel kiegészíthető, könnyen elkészíthető, ámbár nem diétás recept. ;)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...