r
Nosalty Logó

Sajtburgeres rakott tészta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtburgeres rakott tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 705 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3533 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 180 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1770.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    691 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    271 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    415 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    12145 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 705 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.1 g

Zsír

  • Összesen
    103.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    454 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8854.7 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    531 mg
  • Kálcium
    1336 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    536 mg
  • Foszfor
    2920 mg
  • Nátrium
    3455 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    426.6 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1187.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    73 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1354 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2074 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    60726 micro
  • Lut-zea
    462 micro
Összesen 3533 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3075 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 180 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjünk egy kevés olajat a tepsi aljába.
  2. Egy lábos forró vízben főzzük meg a tésztát, majd öblítsük le, és alaposan csöpögtessük le.
  3. Egy nagyobb serpenyőben, olajon pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a fokhagymát. Keverjük hozzá a darált húst, és főzzük, amíg bebarnul. Ezután fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával és őrölt köménnyel. Keverjük hozzá a paradicsomszószt, adjuk hozzá a kockára vágott paradicsomot és a mustárt. Hagyjuk rotyogni kb. 10 percig, amíg be nem sűrűsödik.
  4. Tegyük a tésztát az olajozott tepsibe, öntsük rá a húsos keveréket, majd lazán keverjük össze. Tegyük sütőbe 15 percre.
  5. Vegyük ki a sütőből, reszeljünk rá sajtot, és süssük még 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 373
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 19886
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon szeretem a tészta ételeket és az amerikai konyhát, így a hamburger és az összes "casserole" (rakott, tepsis finomságok) a kedvenceim közé tartoznak. Ez a sajtburgeres casserole az egyik kedvencem. A mustár, a paradicsom, a cheddar és a finom darálthús íz kombója, egy egészen különleges alakot öltött sajtburgert eredményez! :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek