Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolás-paradicsomos-csicseriborsó-saláta

Rukkolás-paradicsomos-csicseriborsó-saláta
Rukkolás-paradicsomos-csicseriborsó-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta, amelyet köretként, friss pitával, vagy mint nálam, sajtos-joghurtos serpenyős lepénnyel önálló ételként is tálalhatunk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót egy szűrűbe öntjük, hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk szűrődni.
  2. A paradicsomot kockákra, az uborkát először négybe, majd szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A rukkolát megmossuk, salátacentrifugában megpörgetjük.
  3. A csicseriborsót, paradicsomot, uborkát, hagymát és rukkolát egy edénybe tesszük.
  4. A citromlevet sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat. A dresszinget a salátára öntjük, jól elkeverjük, és tálaljuk.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 378
elküldve: 7
receptkönyvben: 122
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

rukkolasaláta, vegyes saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

391
csicseriborsó konzerv 400 g
paradicsom 2 db
kígyóuborka 0.25 db
lila hagyma 1 kis db
rukkola 50 g
olívaolaj 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint